RecruitmentTABTO ondersteunt bedrijven met recruitment, namelijk het vinden van de juiste mensen voor het operationeel en het tactisch professioneel niveau, doch ook met executive search (headhunting) voor het strategisch niveau; allen op tijdelijke en vaste basis.


We focussen erop mensen in hun kracht te zetten, ze samen te brengen en daarmee doorbraken te realiseren. Verder bieden wij de mogelijkheid van aftercare, bijvoorbeeld door aanvullend gedurende enige tijd nog coaching en trainingen aan te bieden. Hierdoor is de kans op structurele inbedding van de kennis en persoonlijke groei van mensen het meest optimaal.

Juist onze track record in combinatie met project-, interim- èn changemanagement opdrachten inzake o.a. reorganisaties, c.q. herinrichtingen en fusies bij gerenommeerde partijen in het buitenland en in Suriname, hebben ertoe geleid dat wij vaker gevraagd zijn voor recruitment, training en coaching van professionals. Voeg daarbij ons zorgvuldig opgebouwd en gecultiveerd netwerk aan professionals en organisaties toe. Dit maakt dat TABTO een goede spil is in het geheel en op een vlotte manier de juiste kandidaten met het juiste profiel kan vinden.