Over Ons

Tabto Group NV is een professionele organisatie opgericht door ervaren professionals die hun sporen in zowel het binnen- als buitenland hebben verdiend en derhalve beschikken over een nationaal en internationaal deskundig netwerk. Vanuit onze Surinaamse achtergrond en onze jarenlange ervaring in diverse sectoren kunnen wij op elk niveau in uw bedrijf de noodzakelijke ondersteuning bieden. Onze dienstverlening is gericht op het gebied van (New) Business development, Intermediary, Business Advisory, Projectmanagement, Business Matchmaking en Recruitement & Training.


TWO ARE BETTER THAN ONE
Two Are Better Than One (TABTO) verwoordt ons principe en geloof in de noodzaak om kennis en ervaring van verschillende partners te koppelen om elkaar te versterken. Onze opdrachtgevers beschouwen wij nadrukkelijk ook als partners, omdat we gezamenlijk grotere stappen kunnen ondernemen, dan wanneer wij alleen werken.


Ons Netwerk
Binnen ons netwerk van deskundige professionals stimuleren wij samenwerken continu en blijven wij verbindingen maken. Deze samenwerking met diverse partijen zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Onze kracht als organisatie ligt in ons internationaal netwerk waarin we duurzame relaties met diverse partners onderhouden, waardoor wij in staat zijn om die internationale kennis en ervaring te combineren met de lokale markten en om u als klant optimaal te bedienen.