TrainingenIn onze visie wordt het succes van trainingen voornamelijk bepaald door de mate waarin de deelnemer het geleerde kan toepassen in zijn of haar functie.


De trainingen van TABTO worden aangeboden in een mix van groepsbijeenkomsten, persoonlijke coaching en zelfstudie. Deze vorm van 'blended learning' zorgt ervoor dat deelnemers de noodzakelijke kennis en vaardigheden opdoen, (deels) hun eigen studietempo kunnen bepalen en persoonlijke ondersteuning krijgen bij de functiegerichte invulling.

TABTO levert maatwerk, ook in het 'Suriname-proof' maken van de trainingen. Klakkeloos overnemen van internationale theorie is onvoldoende om de deelnemers op te leiden voor de Surinaamse (beroeps)praktijk, derhalve betrekken we bij de trainingen graag specialisten die hun sporen hebben verdiend in specifieke Surinaamse sectoren.


We bieden trainingen zowel incompany als in de vorm van een "open inschrijving" aan. Een incompany training is niet alleen flexibel, efficiënt en goedkoper; het is ook de meest effectieve manier van trainen. Het programma van een maatwerk in-company training sluit aan op de praktijk van het bedrijf en de opleidingsbehoeften van hun medewerkers. In de oefensituaties en werkopdrachten herkennen de deelnemers meteen de situaties uit hun dagelijkse praktijk. De medewerkers zijn daardoor gemakkelijker in staat om het geleerde uit de training toe te passen. Daarnaast kunnen medewerkers zich ook inschrijven voor één van onze interactieve opleidingsactiviteiten, die zijn afgestemd op de diverse doelgroepen.