IntermediaryKort gezegd: TABTO bemiddelt bij het aantrekken van financiers en investeerders.

Tabto begeleidt bedrijven bij het zoeken naar:

  • Financiers voor het financieren en/of het optimaliseren, c.q. het herstructuren van hun leningenportefeuille.
  • Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om snel en adequaat jaarrekeningen te analyseren en cijfers te doorgronden en beoordelen. Financieringsproblemen herkennen wij en kunnen wij zien aankomen en u tijdig in deze adviseren hoe te handelen.

  • Investeerders / participanten in de onderneming
  • Vele ondernemers hebben behoefte aan risicokapitaal. Dit risicokapitaal kan bestaan uit eigen vermogen of een (achtergestelde) lening. Veelal willen de investeerders tegenover inbreng een belang in de onderneming hebben hetzij door aandelen over te nemen hetzij door middel van een aandelenemissie.
    Met onze kennis van financieringsinstrumenten, optimale financieringsmix (eigen en vreemd vermogen) en financieringsconstructies helpen wij bedrijven de benodigde financiering te verkrijgen om de financieringsstructuur te optimaliseren.

Door onze jarenlange ervaring in de financiƫle sector in binnen- en buitenland, hebben wij in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van financiers en investeerders (banken, verzekeraars, pensioenfondsen, vermogende particulieren, crowd funding platforms etc.).